طي يک برنامه مشترک، دانشجويان دانشگاه فرهنگيان سبزوار با فعاليتهاي کانون آشنا و در کارگاه قصهگويي شرکت کردند.
به گزارش ر وابط عمومي اداره کل کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان خراسان رضوي، در راستاي تعامل و تفاهم منعقد شده ميان دانشگاه فرهنگيان و کانون شهرستان سبزوار، مرکز فرهنگيهنري شماره 2 اين شهرستان ميزبان دانشجويان دانشگاه فرهنگيان بود.
سيدحسين قريشيان مربي مسوول مرکز شماره 2 سبزوار با اعلام اين خبر گفت: در اين بازديد که بيش از 4 ساعت به طول انجاميد، 35 دانشجوي تربيتمعلم سبزوار ضمن آشنايي با فعاليتهاي فرهنگي، هنري و ادبي کانون در کارگاه عملي قصه و قصهگويي شرکت کردند.
مربي مسوول مرکز و مدرس کارگاه قصهگويي، به سابقه ديرينه و قديمي قصهگويي در کشورمان و نقش آن در تعليم و تربيت اشاره کرد و گفت: قصه نقش بسيار مهمي در بيان مسايل آموزشي و تربيتي دارد و براي تاثيرگذاري بهتر و بيشتر آن بايد با فنون و اصول علمي آن آشنا باشيم.
او در ادامه اظهار داشت: کودکان ميل ذاتي و فطري به شنيدن قصه دارند و ما ميتوانيم با گفتن يک قصه به شيوه مناسب و اصولي نيروي تخيل و قوه ابتکار آنان را تقويت و پرورش دهيم. رشد اعتماد به نفس در کودک، تقويت قدرت بيان و عواطف آنان و آمادهسازي او براي دريافت پيامهاي اخلاقي، مذهبي و انساني از آثار قصهگويي است.
قريشيان از دانشجويان تربيتمعلم خواست در هنگام بيان قصه به موضوع و مخاطب آن توجه نمايند و از ابزارهاي شخصي خود يعني در انتخاب کلمه، صدا، رفتار و حالتهاي چهره به خوبي استفاده کنند و از طريق قصه و داستان خوب ارزشهاي اخلاقي را در کودک بارور سازند.
مدرس کارگاه قصهگويي از کتابهاي موجود در کتابخانههاي کانون به عنوان منابع بسيار مناسب براي قصهگويي ياد کرد و پيشنهاد داد با برگزاري کارگاههاي مشترک، معلمين از تجربيات و شيوههاي خلاق مربيان کانون در قصهگويي براي بهبود وضعيت قصهگويي در مدارس بهرهمند شوند.
گفتني است در بخش ديگري از اين برنامه، دانشجويان دانشگاه فرهنگيان به صورت عملي به ارايه قصه پرداخته و ضمن شناخت نقاط قوت و ضعف خود، فنون و اصول قصهگويي را فرا گرفتند.