جستجوي پيشرفته برو
 درخواست اشتراکارتباط با ماآرشيوشناسنامهصفحه اصلي
نسخه شماره 4005- تاریخ : 1396/06/29 - اولين روزنامه جوانان و نوجوانان ايران (چهارشنبه)

 ايران گردي  

غذاهاي سنتي اصفهان؛

«حليم بادمجان»

حليم‌بادمجان غذايي بسيار مقوي و دوست‌داشتني است که در بين مردم استان اصفهان محبوب و پرطرفدار به شمار مي‌آيد. معمولا روش‌هاي مختلفي براي تهيه‌ اين غذاي لذيذ و خوشمزه وجود دارد که هرکدام طعم و عطري فوق‌العاده خواهند داشت. مردم استان اصفهان اين غذاي سنتي و محلي را با استفاده از گوشت سردست يا گردن، کشک، پياز سرخ شده، سير رنده شده، بادمجان سرخ شده، نعناع داغ، زعفران، نمک، فلفل و برخي از ادويه‌هاي دلخواه تهيه مي‌کنند. البته در برخي از خانواده‌هاي اين استان، در تهيه‌ حليم‌ بادمجان از عدس يا لوبيا سفيد نيز استفاده مي‌شود؛ در فصول سرد سال، حليم‌بادمجان لذيذ با نان، بسيار دلچسب به نظر مي‌رسد.


نسخه چاپي ارسال به دوستان
 
اجتماعي
جوان و جامعه
تلخند
ورزشي
گالري
بچه هاي مدرسه
ادبيات نوجوان
كانون