نيازسنجي جوانان استانهاي مختلف در دستور کار وزارت جوانان
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در جلسات مختلفي با مشورت مديرکلهاي استاني جوانان در سراسر کشور اقدام به شناسايي نياز آنها براي قرار گرفتن در مسير پيشرفت کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق اکبري روز دوشنبه در همايش جوان مطهر اعلام کرد: همايش جوان مطهر نيز بر مبناي اين نيازها امروز در آستانه آغاز هفته معلم برگزار شد. به گفته اکبري نگاه مطهري به جوان مبناي ارزشمندي براي گروه هاي مرجع دست اندرکاران حوزه تعليم و تربيت است و به طور کامل و دقيق بايد سرلوحه کار مسئولان والدين قرار گيرد.به گفته معاون ساماندهي امور جوانان، بر اساس ديدگاه شهيد مطهري درک احساس و نياز جوانان بايد مبناي تربيت قرار گيرد ضمن آنکه اين استاد همواره بر انتقاد و شکست جوانان به عنوان يک امر لازم و ضروري تاکيد مي کرد.وي ادامه داد: البته استاد مطهري شکست را به عنوان گذرگاه دوران زندگي و نه يک توقفگاه براي جوانان معرفي کرده است.اکبري با بيان اينکه بايد به توانمندي فکري و ذهني جوانان ايمان داشت افزود: همه ما امروز بايد تلاش کنيم تا اين قشر بتوانند به عنوان افرادي انسان ساز و کامل در جامعه مطرح شوند. امور ساماندهي وزارت ورزش و جوانان نيز همه تلاش خود را در جهت تحقق اين امر منظور مي نمايد.وي در پايان اعلام کرد نشست هاي همايش جوان مطهر قرار است بيستم و بيست و دوم ارديبهشت ماه با حضور مدير کل هاي امور جوانان سراسر کشور در استان فارس تشکيل شود.
کودکان، حيوانات را به اسباب بازيها ترجيح ميدهند
محققان آمريکايي دريافتند: کودکان بيشتر تمايل دارند که به جاي اسباب بازيها با حيوانات بازي کنند. به گزارش فارس به نقل از نشريه روانشناسي رشد، وسالو بوراتگرز عضو دانشکده ايالتي نيوجرسي و همکارانش در دانشگاه ويرجينيا تحقيقاتي را روي تعدادي از کودکان 11 ماهه تا سه ساله انجام دادند که با حيوانات زنده و اسباب بازيها سرگرم بازي بودند.محققان در چارچوب اين تحقيقات عکسالعمل کودکان را در قبال حيوانات و اسباب بازيهاي مورد تجزيه و تحليل قرار دادند به گونهاي که يک موش زنده درقفس و يک ماهي در تنگ آب به همراه 14 اسباب بازي کوچک از جمله ماشين پليس، عروسک و بلوکهاي خانه سازي در اختيار آنها قرار گرفت.والدين کودکان نيز همزمان در بيرون اتاق رفتار کودکان خود را مشاهده کردند.
محققان سپس چهار حيوان شامل موش، ماهي، عنکبوت و مار را به همراه چهار اسباب بازي شامل عروسک، هواپيما، ماشين آتش نشاني و توپ - که بيشتر از بقيه اسباب بازيها مورد استقبال قرار آنها قرار گرفته بودند- دادند.اين حيوانات در فضايي در بسته قرار داشتند تا کودکان نتوانند به آنها دست بزنند. محققان به اين نتيجه رسيدند که اين کودکان مارها و عنکبوتها را به گروهي از اسباب بازيهاي بسيار جذاب ترجيح دادند. لوبو،عضو دانشکده ايالتي نيوجرسي اظهار داشت: مار و عنکبوت در قفس بودند و محيطي سالم براي کودک و تعامل والدين فراهم آمده بود اما اگر کودکان درحياط خلوت خانه با مار يا عنکبوتي روبه رو مي شدند، احتمالاً با چنين اشتياقي عکس العمل نشان نميدادند. اين محققان در پايان پيشنهاد کردند که با توجه به جذاب بودن حيوانات براي کودکان، آنها از داشتن يک حيوان خانگي در زندگي خود بهرهمند باشند.