اعلام دستورالعمل نقل و انتقال کارکنان آموزش و پرورش تا پايان فروردين
رييس مرکز نيروي انساني وزارت آموزش وپرورش اعلام کرد: دستورالعمل ساماندهي نيروي انساني بسته حمايتي و نقل و انتقالات تا پايان فروردين ماه به آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق اعلام مي شود.
به گزارش ايسنا، خسرو نظري در مراسم رونمايي از نخستين بسته ويژه محتواي الکترونيک مدارس کهگيلويه و بويراحمد گفت: استفاده از فناوريهاي آموزشي براي به روز کردن دانش معلمان يک ضرورت است.
وي اظهارکرد:هم اکنون 80هزار کلاس درس در 40هزار آموزشگاه هوشمند سازي شده اند.
نظري افزود:ضرورت دارد نيروي انساني به دانش وفناوري روز مجهز شود تا اهداف آموزشي براي فراگيران محقق شود.
مرکز نيروي انساني و فناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش بيان کرد: در بخش سامانه ها، سامانه جديدي طراحي شده که 30درصد فعال است و فعاليتهاي آموزش و پرورش را اجرا مي کند.
نظري عنوان کرد:در بخش ساماندهي نيروي انساني با وجود اضافه شدن 200هزار دانش آموز به دوره ابتدايي حدود 1.5 ميليارد ريال صرفه جويي شد.
وي ادامه داد:دستورالعمل ساماندهي نيروي انساني بسته حمايتي و نقل و انتقالات تا پايان فروردين ماه به آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق اعلام مي شود.
نظري با اشاره به اهميت وجود نيروي انساني متخصص و متعهد اضافه کرد: ديدگاه و تفکر ما بايد مورد نقد و تفحص قرار بگيرد.
مدير کل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش خبر داد
آموزش پيشگيري از ايدز به 24 هزار دانشآموز در 12 استان کشور
مدير کل دفتر سلامت و تندرستي وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش پيشگيري از ايدز در 12 استان کشور به 24 هزار دانشآموز با بودجه سازمان ملل متحد انجام شد.
حسن ضياءالديني، مدير کل دفتر سلامت و تندرستي وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس و در پاسخ به اين پرسش که «آيا آموزش پيشگيري از ايدز در مدارس کشور انجام ميشود؟»، اظهار داشت:چندين سال است که اين کار انجام ميشود.
وي افزود: از سال 1385 براي نخستين بار مطالب آموزشي در خصوص بيماري ايدز با همکاري سازمان پژوهش و برنامهريزي آموزشي به کتاب درسي علوم زيستي سال اول متوسطه دوم وارد شد.
ضياءالديني تأکيد کرد: اين مطلب به عنوان يک درس در مدارس تدريس ميشود که فصلي وجود دارد و با ادبيات خاصي اين مطلب گنجانده شده است.
مدير کل دفتر سلامت و تندرستي وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آموزش پيشگيري از ايدز در بين 24 هزار دانشآموز کشور، گفت: امسال براي نخستين بار علاوه بر مطالبي که براي دانشآموزان اول دبيرستاني در کتاب زيست در نظر گرفتهايم، در 12 استان کشور بر اساس بودجهاي که سازمان ملل متحد در نظر گرفته بود، آموزشها را آغاز کرديم و حدود 24 هزار دانشآموز آموزش پيشگيري از ايدز را فرا گرفتند.
ضياءالديني اضافه کرد: پيش از آغاز آموزشها از دانشآموزان يک پيش آزمون گرفته شد و پس از انجام آموزشهاي پيشگيري از ايدز نيز آزموني ديگر گرفته شد که نتايج آن نشان دهنده تأثيرگذاري آموزشهاي پيشگيري از ايدز بود.
ورود تبلت دانشآموزي از مهر به مدارس کشور
رييس مرکز نيروي انساني وفناوري اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت:از مهرماه سال تحصيلي جديد طرح تبلت دانش آموزي در مدارس کشور اجرا مي شود.
به گزارش (ايسنا)، خسرو نظري افزود: اين طرح به صورت آزمايشي دربرخي از مدارس اجرا شد و تأثير ارزنده اي بر روند يادگيري و ياددهي داشت.
وي اظهارکرد:براين اساس براي افزايش استفاده
دانش آموزان و معلمان از فناوري درآموزش اين طرح از سال تحصيلي جديد در تمامي مدارس اجرا مي شود.
رييس مرکز نيروي انساني وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: هم اکنون حدود 40هزار مدرسه با 80هزار کلاس درس هوشمند
هستند.